"HALADJUNK JÓ ÚTON"

"HALADJUNK JÓ ÚTON" BEJCGYERTYÁNOS KÖZSÉG KÖZIGAZGATÁSI TERÜLETÉN ÚTFELÚJÍTÁS

Bejcgyertyános Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében 43.179.213,- Ft-ot nyert útfelújításra.

A Támogatói Okirat kézhezvételét követően a Képviselő-testület a 2022. májusi ülésén határozott az ajánlattételi felhívásos eljárás lefolytatásáról.

Az eljárás során a legjobb ajánlatot a Varga és Varga Kft. tette. A szerződéskötésre - a Képviselő-testület döntését követően - 2022. szeptember 5-én került sor.  

A munkaterület átadása 2022. szeptember 15-én megtörtént. Ezt követően elkezdődtek a munkálatok a József Attila, a Béke, az Ady és a Kossuth utcában. A meglévő burkolat gépi seprése, bitumenemulziós kellősítése után kátyúzás, majd az aszfaltburkolat elkészítése következett. két rétegben. Minden utcában új padka készült az út mindkét oldalán.

A Varga és Varga Kft. a munkát 2022.11. 30. napján készre jelentette. A műszaki átadás-átvétel 2022. december 12-én megtörtént. Az eljárás során a műszaki ellenőr mindent rendben talált, így kiállításra került a teljesítésigazolási jegyzőkönyv.

Az utak felújítása által az önkormányzat belterületi útjainak jelentős része megújult. A lakosság ezáltal jó minőségű utakon haladhat. A támogatásnak hála jelenősen javult az érintett utcákban lakók életminősége, életkörülménye.« Vissza az előző oldalra!
Bejcgyertyános Község Önkormányzata - Magyar