Temető fejlesztése

Bejcgyertyános Község Önkormányzata a Magyar Falu Program "Temető fejlesztése" kiírására 2019. szeptember 5-én nyújtott be páláyzatot egy darab új, 2 személyes kegyeleti hűtő beszerzésére.

Bejcgyertyános község a Belügyminisztérium 1 millió Ft-os támogatásával 2018-ban a ravatalozó épületét megújította, külső, belső festését, járólapozását végezte el. Az önkormányzat jelentős saját forrással lecserélte az épület veszélyes palatetőjét, eltávolíttatta a temető területén lévő veszélyes fákat, lakossági összefogással bekerítette a temető hátsó részét. A ravatalozóban lévő halotthűtő cseréjére eddig nem jutott forrás.

Önkormányzatunk pályázata sikerrel járt. A Képviselő-testület 2019. december 10-i ülésén döntött a 2 személyes kegyeleti hűtő beszerzéséről, amit 2020. január 29-én szállította le a vállalkozó Csizi Frigo Kft.

A kegyeleti hűtő inox alvázra szerelt kamratest, melynek belsejében inox sín- és tartószerkezet van inox tepsivel. A berendezés digitális vezérlovel ellátott, egy fázisú kivitelben, védelemmel. A hűtő gépészete a kamratest tetejére kerül, mely környezetbarát hűtőközeggel van töltve. A hűtő GSM távfelügyeleti rendszerrel beépített, ami figyeli a hűtő hőfokát, valamint sms-ben figyelmeztet áramszünet esetén.

 « Vissza az előző oldalra!
Bejcgyertyános Község Önkormányzata - Magyar